Nêve Candace Cymbeline Athena Çocuğu
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: nêve cymbeline Ptsi Ekim 31, 2011 5:24 pm | |
| Buraya bi göz atiiin ö.ö Simdi; „Nêve arkadas cevresinde sevilen, eglenceli, neseli, deli, genelde nazik ve yerinde duramayan biridir. Cok bilmisligi ve her seyi ögrenme istegi basini cogu kez belaya sokmustur, ancak o bunlarla basacikabilir. Insanlari iyi dinler ve bu sayede cogu kez insanlarin yalanlairni su üstüne cikarabilir. Sinirlendigi anlarda kendini kaybedebilir, bu yüzden sinirliyken uzak durmaniz sizin leyhinize olur. Biri onun canini yaktiginda mutlaka o da onun canini yakmak ister. Cok duygusaldir, ancak duygularini belli etmeyi pek sevmez, bir sey disinda; sevgi. Sevdigi insanlara sevdigini söyler. Bu onun icin zaaf ya da zayiflik degildir. Ve nêve melezleri kulübeye göre degerlendirmez, huylarina göre vs. ve genel olarak Artemis cocuklarini kardesi kabul eder.“ Belirli bi seyler aramiyorum, kisitlamak istemem sizi. Birtek erkek kanka ariyorum bir tane, iste eglenebilecegi dertlesmek, sir vermek falan filan. Ama Ekle bir yerlere demeyin cünkü ekleyemiyorum, kurguyu siz söyleyin, yada iliskiyi vs. ^^
En son Nêve Cymbeline tarafından Çarş. Kas. 09, 2011 2:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Calliope Daff IV. Kohort | Minerva Çocuğu
Lakap : Calli, Daffy Duck , Ope, Lio Mesaj Sayısı : 40 Drahmi : 28 Kayıt tarihi : 28/10/11
RP Puanı RP Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: nêve cymbeline Salı Kas. 01, 2011 8:07 am | |
| Şimdi birbirlerini sevmeyebilirler. Hem sen Athena çocuğusun bende Minerva. Yanii. | |
|
Adialy Therence Athena Çocuğu
Lakap : Ad, Addie, Adia. Mesaj Sayısı : 99 Drahmi : 68 Kayıt tarihi : 28/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Çarş. Kas. 02, 2011 9:28 pm | |
| En sevdiğim kardişim olacaksın sen benim, evet. >w< | |
|
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Cuma Kas. 04, 2011 6:55 am | |
| | |
|
Jacqueline M. Harrison Artemis Avcısı | Kulübe Lideri
Lakap : Jac, Khione'un cadı kızı... Mesaj Sayısı : 68 Drahmi : 61 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Kas. 06, 2011 8:19 pm | |
| İyi anlaşalım bence. *-* Suç ortağı gibisinden olabiliriz hatta. | |
|
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Kas. 06, 2011 9:59 pm | |
| | |
|
Hermia Robyn Widmore Artemis Avcısı
Lakap : Mia, Herm, Robyn Mesaj Sayısı : 60 Drahmi : 34 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Ptsi Kas. 07, 2011 10:58 am | |
| ha kardeşim ha sen arada bir fark göremiyorum | |
|
| Konu: Geri: nêve cymbeline Çarş. Kas. 09, 2011 2:28 pm | |
| | |
|
Edward J. Newgate Athena Çocuğu | Kulübe Lideri
Lakap : Jamie Mesaj Sayısı : 20 Drahmi : 22 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Perş. Kas. 10, 2011 10:09 pm | |
| Abi-kardeşten öte bir abi-kardeş ilişkimiz var. | |
|