Nêve Candace Cymbeline Athena Çocuğu
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 10:51 am | |
| "Şizofren bir babanin kızı olmak benim suçum değil, tıpkı tanrıların onu delirtmesi de babamin suçu olmamasi gibi. Sadece normal bir hayat istiyordum, hiç elde edemediğim hayatımı istiyordum. Okula git, eve gel, babamın elinden uyuşturucuları al, babamın elinden içkiyi al. Babamı sakinleştir, babamla ilgilen... Babam, babam, babam. Şimdi dönüp bakıyorum da hayatıma, ben var mıydım biraz olsun kendi hayatımda?" - diye basladim ama sıkıldım ya, normal bir sekilde anlatiyorum.
"Annem, yani Athena babama feci halde tutuluyor, ama babam evli, üç çocuğu var ve karısını aldatmak istemiyor. Tabii sevgili anneciğim reddedilmekten pek hoşlanmaz hemen güçlerini devreye sokuyo ve babamı çıldırtıyo. Babam karısını öldürtükten sonra çocuklarına işkence yaparak onları da öldürüryor. Ne mutlu ki, sevgili tanrı Hades babama acıyor ve Lethe nehrinden su içmesine izin veriyor ruhunun acı içinde yaşamaması için. Babam dünyay ingiliz kökenli bir aile'nin çocuğu olarak geliyor. Annem bu sefer ne yapıp ediyor ve babamın kalbini kazanıyor, sevgilerinden ben doğuyorum, ancak sizce Athena intikamını almadan kalır mı? Hayır diyenler yanılıyor, alır. Annem babamı tekrar delirtiyor, önce ki hayatında öocuklaırnı nasıl öldürdüğünü ona gösteriyor, işkence ediyor. Sonunda babam tamamen çıldırmış durumda ve benim neden böyle olduğundan hiç bir fikrim yok. Sonunda yapacağım en iyi şeyin evden kaçarak yatılı bir okula kaydolmakta buluyorum. Ancak babamın çocukları Hadesin yeraltı dünyasından kaçıp beni öldürerek Athena'dan intikam alabileceklerini düşünüp peşime takılıyorlar. Sanki annemin çok umrundaymışım gibi. Gecenin bir yarısı yatakhanenin kapıları kırılıyor, birbirinden güzel üç genç içeri dalıyor ve bana doğru koşuyorlar. Biri benim kaçmamı engellemek için beni tutarken bir diğeri boğazımı sıkarak nefen almamı engelliyor. Ve benim duyduğum tek şey çığlıklar arasında bir erkeğin ismimi haykırışı. Daha sonra gözlerimi açtığımda kendimi Melez kampında buluyorum. Artık evim burası ve tuhafta olsa mutluluk olduğunu görmek güzel."
En son Nêve Cymbeline tarafından Paz Ekim 30, 2011 4:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 10:51 am | |
|
En son Nêve Cymbeline tarafından Çarş. Kas. 09, 2011 2:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Dean Drew Caline Helios Çocuğu | Apollon Kulübesi
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 11:05 am | |
| | |
|
Andrej F. Jahovic Zeus Oğlu | Kulübe Lideri | Kamp Lideri
Lakap : Rej. Mesaj Sayısı : 46 Drahmi : 51 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 12:41 pm | |
| | |
|
Amanda Sylise Hades Çocuğu | Kulübe Lideri | Temizlik Denetleyicisi
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 3:47 pm | |
| - Andrej F. Jahovic demiş ki:
- Biliyorsun zateen.
| |
|
Edward J. Newgate Athena Çocuğu | Kulübe Lideri
Lakap : Jamie Mesaj Sayısı : 20 Drahmi : 22 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: nêve cymbeline Paz Ekim 30, 2011 5:12 pm | |
| | |
|
Lidia N. Smolák Hermes Çocuğu | Kulübe Lideri
| Konu: Geri: nêve cymbeline Çarş. Kas. 02, 2011 8:01 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: nêve cymbeline Cuma Kas. 04, 2011 6:55 am | |
| | |
|