Heroes Of Olympus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Heroes Of Olympus

Yunanlı ve Romalı melezler karşı karşıya geliyor, güçler çarpışıyor!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tanışma

2 posters
YazarMesaj
Adialy Therence
Athena Çocuğu
Athena Çocuğu
Adialy Therence

Lakap : Ad, Addie, Adia.
Drahmi : 68

Tanışma Empty
MesajKonu: Tanışma      Tanışma Icon_minitimeSalı Kas. 08, 2011 11:40 pm

Akşamüstü yedi sularıydı. Adialy'nin en sevdiği saatler bu saatlerdi, günbatımı zamanları. Gök turuncumsu bir renk almıştı, bulutlar şeker pembemsi bir renk almıştı. Adialy bu manzarayı izlemeyi çok severdi. Ama bu sefer evinde değildi, Athena kulübesindeki pencere kenarındaki yatağında doğrulmuş pencereden bunları izliyordu. Diğer Athena çocukları normal Athena çocukları gibi yine Adialy'nin bilmediği bir konu hakkında çalışıyorlardı. Etraf kağıt ve kitap doluydu. En azından kitap vardı. Adialy'nin kardeşlerine benzeyen nadir özelliklerinden biri de kitap okumaktı. Yastığının altındaki kitabını kaptı ve dikkatli adımlarla bilgi alışverişi yapan kardeşlerinin arasından geçti. Onların yanında öylece durmaktan nefret etmişti. Bir Athena kızı olmasına rağmen öğrenme bozukluğu ve dikkat eksikliğinin olmasından nefret ediyordu. Bu hiç de adil değildi. Adialy bunu düşünmekten nefret ediyordu. Gözleri yanmaya başlayınca kardeşlerine görünmemek için hızla dışarı çıktı. Hava tahmin ettiğinden de daha hızlı kararmıştı. Hala batan güneşi ve etrafındaki turunculuğu görebiliyordu ama havanın çoğu kararmıştı. Adialy etraftaki nesneleri zar zor seçebiliyordu. Kulübelerin ve melezlerin silüetlerini seçmek giderecek zorlaştırıyordu. Adialy'nin niyeti meydanda bir taş parçasına yaslanıp kitabını okumaktı ama hava bu kadar karanlıkken okuyamazdı. Öfkeyle iç geçirdi. Etrafta konuşan ve gülüşen melezlere baktıkça morali bozuluyordu. Arkadaşları vardı ama her zaman takıldığı kimse yoktu Adialy'nin. Pek girişken olmadığı için kimseyi dışarı davet de edemezdi. En iyi yalnız olmaktı. Kendinden başka kimsenin dertlerine kafa yormamak, sadece kendi için endişelenebilmek demekti bu. Adialy böyle mutluydu. Kafası bu düşüncelerle doluyken karanlıkta birine çarptığını hiç farketmemişti. İçgüdüsel olarak "Ah!" dedi. Görüş alanında sadece geniş bir göğüs vardı. Gözlerini kırpıştırıp başını kaldırdı. İçine işleyen kızgın bir çift kahve göz dışında bir şey göremiyordu.
Theodulus Conan Aquila
Hephaistos Çocuğu | Kulübe Lideri | Düello Hakemi
Hephaistos Çocuğu | Kulübe Lideri | Düello Hakemi
Theodulus Conan Aquila

Lakap : Conan demeniz yeterli.
Drahmi : 57

RP Puanı
RP Puanı:
   Tanışma Left_bar_bleue0/0   Tanışma Empty_bar_bleue  (0/0)

Tanışma Empty
MesajKonu: Geri: Tanışma      Tanışma Icon_minitimePerş. Kas. 10, 2011 7:53 pm

Keşke insan kardeşlerini de seçebilseydi... Kulübede oturup tembellik yapmak için zaman bulmuştum ki, ergen kardeşlerimden biri Afrodit melezi arkadaşlarıyla kulübeye geldi. Daha ne olduğunu anlayamadan etrafımı sarmaladılar ve nereden çıktığını anlamadığım tarot kartlarıyla falıma bakmaya başladılar. Hemen ayağa kalktım ama nasıl yaptıklarını anlamadığım kaslı kolları beni koltuğa geri çekti. Hepsi aynı anda konuştuğu için aklımda tek tük kelimeler kalmıştı: "bugün", "aşk", "en romantik", "çarpışma" ve birkaç saçmalık daha. Sonunda dayanamadım, hepsini iterek kendimi kulübeden dışarı attım. Daha ne yapacağıma karar verememiştim ki bir şeye çarptım. Kafamı indirdiğimde bu bir şeyin bir melez olduğunu fark ettim. Üstelik de güzel olanlardan bir tanesiydi. İlk defa görüyor olabilirdim, ya da daha önce görüp dikkat etmemiştim. Ama gözlerindeki parıltı ve kabahat işlemiş gibi bakması bütün sinirlerimi düzeltti. Bir anda "Özür dilerim, kulübeden fazla fevri çıktım ve seni görmedim. Tabi küçük olduğun için değil, gözlerim döndüğü için. Yani... Neyse, ben Conan." dedim. Kız şaşırmış gibiydi, sanırım sinirli ruh halimden bir anda dönmemi hala atlatamamıştı. Sonunda toparlandı ve "Asıl ben özür dilerim, yine önüme bakmadan yürüyordum. Bu arada benim adım da Adialy." dedi. Ardından oluşan sessizlikte ne yapacağımı bilemedim. Adialy'nin gözleri batan güneşe kayınca "Vay be, şu Afrodit kızları fal bakmayı biliyorlar sanırım." dedim. Adialy ne demeye çalıştığımı anlamamıştı doğal olarak, ben de boşver der gibi omuzlarımı silktim. Sonra bir ikileme düştüm, ya şimdi güle güle diyip gidecektim, ya da konuşmayı önerecektim. Daha karar verememişken "Eğer bir işin yoksa, şurada oturup konuşalım mı?" dedim.

Tanışma
1 sayfadaki 1 sayfası