| Görevli Alımları. | |
|
+2Véronique Leandres Demeter 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Demeter Yönetici | Tanrı/Tanrıça
Lakap : Mevsimler ve Anne Sevgisi Tanrıçası. Mesaj Sayısı : 111 Drahmi : 165 Kayıt tarihi : 21/10/11
RP Puanı RP Puanı: (100/100)
| Konu: Görevli Alımları. Paz Kas. 06, 2011 10:59 am | |
| Sitemizde çeşitli görevleri üstlenecek melezler aranmaktadır Yunan kampı için. Çeşitli gidişatları onlar yöneteceklerdir.
1 tane temizlik denetleyicisi. 1 tane parti organizatörü. 2 tane bayrak kapmaca organizatörü. 2 tane araba yarışları organizatörü. 1 tane kulübe puanlama organizatörü.
1 tane melez danışmanı.
Başvuru için; Adınız-soyadınız: İstediğiniz rütbe: Neden bu rütbe?: Online süreniz:
En son Demeter tarafından Ptsi Kas. 07, 2011 7:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Véronique Leandres Demeter Çocuğu | Kulübe Lideri | Melez Danışmanı
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Paz Kas. 06, 2011 11:08 am | |
| & Véronique Leandres. & Melez danışmanı. & Çünkü kamp hakkında bilgiliyim, üstelik küçük bir kızın melez danışmanı olması rp'lerde kullanılabilir. & En az bir saat. | |
|
| |
Amanda Sylise Hades Çocuğu | Kulübe Lideri | Temizlik Denetleyicisi
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Paz Kas. 06, 2011 3:05 pm | |
| Amanda Sylise. Temizlik denetleyicisi. Denetleyici olmadığım halde her kulübenin temizliğini tek tek okuyup kendi kafamda değerlendirmişliğim bulunmakta. Denetleyici olsam da olmasam da okuyorum, olayım da yabana gitmesin. -.- Benden çok online olan var mı ki? | |
|
| |
Demeter Yönetici | Tanrı/Tanrıça
Lakap : Mevsimler ve Anne Sevgisi Tanrıçası. Mesaj Sayısı : 111 Drahmi : 165 Kayıt tarihi : 21/10/11
RP Puanı RP Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Ptsi Kas. 07, 2011 7:01 am | |
| Rütbeleriniz verilmiştir, hayırlı olsun. ^^ | |
|
| |
Cornelia Scarlett Athena Çocuğu
Lakap : Lia.. Mesaj Sayısı : 25 Drahmi : 38 Kayıt tarihi : 28/10/11
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Ptsi Kas. 07, 2011 7:27 pm | |
| *Cornelia Scarlett *Bayrak kapmaca organizatörü *Kamptaki oyunları seviyorum, bunlar arasından da en sevdiğim bayrak kapmaca ve bir şeyler düzenlemek konusunda fena sayılmam. Görevi yapmakta zorlanmayacağım ve sitede aktif olup bir şeyler yapmayı sevdiğim için istiyorum. *Her gün giriyorum. | |
|
| |
Nêve Candace Cymbeline Athena Çocuğu
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Paz Kas. 13, 2011 2:47 pm | |
| Başvuru için; Adınız-soyadınız: Nêve Cymbeline İstediğiniz rütbe: Parti organizatörü Neden bu rütbe?: Nêve eglenmeyi sever ve organizasyon konusunda üzerine yoktur. Nêve parti organizatörü olugu sürece kampta eglenceli partiler olacaga benziyor. Online süreniz: Her gün online oluyorum.
| |
|
| |
Adialy Therence Athena Çocuğu
Lakap : Ad, Addie, Adia. Mesaj Sayısı : 99 Drahmi : 68 Kayıt tarihi : 28/10/11
| Konu: Geri: Görevli Alımları. Paz Kas. 13, 2011 8:23 pm | |
| # Adialy Therence. # Bayrak Kapmaca Organizatörü. # Sitede bir görevim olsun istiyorum açıkçası ve bayrak kapmaca oldukça eğlenceli bir görev gibi geldi. # Her gün girebiliyorum.
| |
|
| |
| Görevli Alımları. | |
|