| Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. | |
|
+9Theodulus Conan Aquila İris Demeter Verona McIntyre Amanda Sylise Jacqueline M. Harrison Jacques de Clermont Diana Blake Daryn Adrasteia Quiwen 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adrasteia Quiwen Grafik Görevlisi | Apollon Çocuğu
| Konu: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 4:27 pm | |
| Sevgili Heroes of Olympus Halkı; Tema ve rütbe resimleri değişti, fark etmişsinizdir. Harcadığım zamana değdiğini, beğendiğinizi, umuyorum. Başlık altında beğeni ve eleştirilerinizi dile getirmeniz benim için mutluluk verici olacaktır. Ayrıca, sitenin bir sonraki temalarında dikkat etmek üzere gelişmemize katkı da sağlayacaktır. Şimdiden yorumda bulunan herkese teşekkürler. | |
|
| |
Diana Blake Daryn Mars Çocuğu | XII. Lejyon'un II. Yargıcı
Lakap : Cesaretin varsa? Mesaj Sayısı : 101 Drahmi : 69 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 4:40 pm | |
| Hepsine de bayıldım açıkçası. Çok güzel hazırlamışsın Ayşin. (: | |
|
| |
Jacques de Clermont IV. Kohort | Bacchus Çocuğu
Lakap : Fransız aksanı ile Jacques de bence. Mesaj Sayısı : 12 Drahmi : 12 Kayıt tarihi : 30/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 4:48 pm | |
| Site biraz karanlık olmuş fakat rütbe resimleri harika ^_^ | |
|
| |
Jacqueline M. Harrison Artemis Avcısı | Kulübe Lideri
Lakap : Jac, Khione'un cadı kızı... Mesaj Sayısı : 68 Drahmi : 61 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Amanda Sylise Hades Çocuğu | Kulübe Lideri | Temizlik Denetleyicisi
| |
| |
Verona McIntyre V. Kohort | Minerva Çocuğu
Lakap : Ronnie. Mesaj Sayısı : 27 Drahmi : 32 Kayıt tarihi : 28/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 5:44 pm | |
| Bence de biraz karanlık olmuş. İlk grafikler harikaydı. Ama yine de çok hoş. Özellikle rütbe resimlerine bayıldım. Ellerine sağlık | |
|
| |
Demeter Yönetici | Tanrı/Tanrıça
Lakap : Mevsimler ve Anne Sevgisi Tanrıçası. Mesaj Sayısı : 111 Drahmi : 165 Kayıt tarihi : 21/10/11
RP Puanı RP Puanı: (100/100)
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 7:02 pm | |
| Ayşinciğim, buradan da teşekkürlerimizi iletelim. Harikasın. (L) | |
|
| |
İris Tanrıça
Lakap : Gökkuşağı Tanrıçası. Mesaj Sayısı : 7 Drahmi : 8 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 7:31 pm | |
| Evet, çok güzel olmuş bence de, harikasın Ayşin. *-* | |
|
| |
Theodulus Conan Aquila Hephaistos Çocuğu | Kulübe Lideri | Düello Hakemi
Lakap : Conan demeniz yeterli. Mesaj Sayısı : 47 Drahmi : 57 Kayıt tarihi : 29/10/11
RP Puanı RP Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Evangeline O'Riordan V. Kohort | Minerva Çocuğu
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 8:47 pm | |
| Hepsi bir harika, emeğinize sağlık. (: | |
|
| |
İris Tanrıça
Lakap : Gökkuşağı Tanrıçası. Mesaj Sayısı : 7 Drahmi : 8 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Çarş. Kas. 02, 2011 9:01 pm | |
| - Theodulus Conan Aquila demiş ki:
- Bir de şimdi fark ettim de İris "Tanrı" olmuş
Evet, onu farketmiştim dün Ozzy, damarıma basma. Öhöm, konuyu değiştirmeyelim, yani. *.* | |
|
| |
Calliope Daff IV. Kohort | Minerva Çocuğu
Lakap : Calli, Daffy Duck , Ope, Lio Mesaj Sayısı : 40 Drahmi : 28 Kayıt tarihi : 28/10/11
RP Puanı RP Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Perş. Kas. 03, 2011 9:20 am | |
| Ya yazılar biraz kara olmuş sanki. Kör olmamın etkisi olabilir tabii ama görmekte çok zorlanıyorum Amaa. Tema harika olmuş. Bayıldım Ellerinize sağlıkö | |
|
| |
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Perş. Kas. 03, 2011 2:40 pm | |
| Öncelikle yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim. (: Temayı karanlık bulduklarına dair yorum yapanlara; o durum benim rpg sitelerine karanlık tema yakıştırmamdan kaynaklanıyor. Bir çözüm üretemeyeceğim; temayı yaparken zevkime başvuruyorum elbette. Alıştıktan sonra karanlık geleceğini sanmıyorum. Umarım kısa zamanda alışırsınız. (: Birkaç kişiye özel yorum yapmak istiyorum: - Amanda Sylise demiş ki:
- Oha. Çok beğendim. Özellikle kahverengi tonlarında olması çok çok iyi olmuş bence. Ancak hala tek tük sorunlar olduğunu düşünüyorum. Yani rütbelere göre profil renkleri olmalı. Bunun dışında kusursuz. Ranklara tapıyoruuum.
Anlamadım mesela *-* Şey, mesela senin rütbendeki "Hades Çocuğu | Kulübe Lideri" yazan yerin grup renginde olmasını mı istiyorsun? Eğer öyleyse, bu konuda yöneticilerle görüşür, gerekirse onlara yardım ederim. (: Teşekkür ettim. (: - Theodulus Conan Aquila demiş ki:
- Bence tema biraz fazla karanlık olmuş. Mesela anasayfada alt konuların hangisi mavi hangisi beyaz algılayamadım. (Bunda saatlerdir ders çalışıyor olmamın da etkisi olabilir tabi ) onun düşünde font, renk tonları filan gayet hoş, eline sağlık
Bir de şimdi fark ettim de İris "Tanrı" olmuş Bence sorun senin görüşünde değil, grafiklerde cidden. Bu sorunu, mini ikonları yenileyerek, mavi yerine kırmızı grafikler kullanarak hallettiğimi düşünüyorum. Teşekkürler. (: Ah, bu arada, rütbelerde sıkıntı yaratan bir durum varsa, "Tanrıça" yerine "Tanrı" yazılması gibi, istek/şikayet/öneri forumundan yöneticilerle iletişime geçebilirsiniz. Sadece grafik konusunda görevli olduğumdan karışmıyorum. (: | |
|
| |
Amanda Sylise Hades Çocuğu | Kulübe Lideri | Temizlik Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Perş. Kas. 03, 2011 3:29 pm | |
| Evet (: Her rütbe için grup rengi değil de, ona yakın renkler uygulansa çok daha hoş olacağını düşünüyorum. Mesela her grup renginin biraz açık tonu veya biraz koyu tonları olabilir^^ Ayrıca yazı renginin gri olması çok iyi olmuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Perş. Kas. 03, 2011 3:34 pm | |
| Hı hım, anladım. Konuşurum ben, tamam. (: | |
|
| |
Hades Tanrı
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Perş. Kas. 03, 2011 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Hermia Robyn Widmore Artemis Avcısı
Lakap : Mia, Herm, Robyn Mesaj Sayısı : 60 Drahmi : 34 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Cuma Kas. 04, 2011 2:43 pm | |
| kesinlikle çok güzel olmuş. Evet biraz karanlık ama bardağa dolu tarafından bakmak gerekir ise av-im daha iyi gözüküyor. Ellerine sağlık | |
|
| |
| Konu: Geri: Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. Cuma Kas. 04, 2011 2:55 pm | |
| Yorumlarınız için teşekkür ederim, mutlu ettiniz. | |
|
| |
| Tema ve Rütbe Resimlerinin Yenilenmesi. | |
|