Lidia N. Smolák Hermes Çocuğu | Kulübe Lideri
| Konu: polonez. Salı Kas. 01, 2011 7:46 pm | |
| Bu aslında kurgudan çok ilanlıktı ama olsun bakalım. Lidia N. Smolak (aksanlı a kıps) doğma büyüme bir Polonyalı. Annesi Polonya'nın en ünlü kadın komedyenlerinden, daha doğrusu en ünlü kadın komedi oyuncularından. Zaten Hermes de onun bu şakacı kimliğinden etkilenmiş. Lidia'nın annesi bir gösteri için New York'a geldiğinde ondan etkilenmiş ve olan olmuş. Lidia doğmuş ve babasını sürekli öldü olarak bilmiş. Annesi de onunla hiç ilgilenmiyormuş, yine de annesini çok seviyormuş Lidia. Annesinin onunla ilgilenmemesinin tek nedeni var, annesi sisin ardındakileri gören nadir insanlardan. Serideki Rachel'ın büyümüş hali, bir kahin. Ortama uyum sağlayabilmek için delirmiş rolü yaptığına inandırıyor insanları, oysa gerçekten öyle. Kızının da onla aynı şeyleri yaşamaması için sürekli dadılarla büyüttü onu. Yedi yaşında da kızını Amerika'ya bir bakıcı eşliğinde gönderdi. Lüks bir apartman dairesinde yaşarken, sekiz yaşında satirle tanıştı apar topar kampa götürüldü. Kampta onuncu yılı şimdi. Annesinin kahin olduğunu falan de on iki yaşında öğrendi, o günden beri annesine karşı bir yardım etme isteği içerisinde fakat edemiyor tabi ki. Yarı okullu, yarı kamplı. Kafasına estiği gibi okula gidiyor, kafasına esince kampta takılıyor normal zamanlarda. Yazınsa kamptan çıktığı yok. Kişiliğine gelirsek de, mutlu biri güleryüzlü. İnsanın bakınca mıncırası gelen tiplerden. Neşeli, eğlenceli, takılınalısı. Tek itici yanı mükemmelliyetçiliği. Bu şakacı, herkese oyunlar kuran kız iş çıkara veya yarışmaya gelince şeytan kesilebiliyor. Bu da hırsına, mükemmelliyetçiliğine bağlı bir şey tabi. Ama genelde iyi kızdır iyi. Kötü de olabilir. Çıkarına bağlı yani canım göz kırptım. Burun deliklerimi büyüttüm ve bekliyorum her türlü kurguyla. Özel olarak kampa beraber geldiği bir kız arıyorum, aynı anda gelmişler şimdi de çok yakınlar belki en yakın. | |
|
Adialy Therence Athena Çocuğu
Lakap : Ad, Addie, Adia. Mesaj Sayısı : 99 Drahmi : 68 Kayıt tarihi : 28/10/11
| Konu: Geri: polonez. Salı Kas. 01, 2011 7:57 pm | |
| Oy ben bu kızı yerim yerim. Seni böyle bir karakterle görmek ne hoş. *-* Kii, ben İlkin'den tam Hermes kızı olur demişmişmiştim bundan önce. <3 Bu karakterimin kurgusu değişecek biraz ama saf bir kız olacak daha çok. Zeki ama saf, garip yani. Birkaç kere Lidia'nın şakalarına kurban gitmiş olabilir, ama yine de böyle bir süre sonra arkadaşımsı olmuş olabilirler bunlar. Falanfilanfalan işte, kurgu konusunda pek iyi değilim ama her karakterinle kurgu yapmak konusunda bitmek tükenmek bilmeyen bir hırsım var biliyorsun. <3 | |
|
Diana Blake Daryn Mars Çocuğu | XII. Lejyon'un II. Yargıcı
Lakap : Cesaretin varsa? Mesaj Sayısı : 101 Drahmi : 69 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: polonez. Salı Kas. 01, 2011 8:10 pm | |
| Diana ile altı yaşındayken arkadaş olabilirler, hani Amerika'ya taşınmadan önce. Sonra kızlar iki farklı kampa gidiyor falan. Böyle birbirlerini sadece görsel olarak hatırlıyor olabilirler işte. Roma-Yunan düşmanlığı şeysinde hoş bir bir kurgu olabilir.
Véronique da şeker, küçük bir kız. Ona uygun bir şey bulamadım. *-* | |
|
Evangeline O'Riordan V. Kohort | Minerva Çocuğu
| Konu: Geri: polonez. Salı Kas. 01, 2011 8:26 pm | |
| Bu kurguya tapılır kıps. Şimdi, benim Caroline Klein çok soğuk bir kız. Fakat zıt kutuplar birbirini çeker diyerek, iyi dost olsunlar diyorum. Lidia Carolin'in eksik yönlerini tamamlar, birlikte süper bir ikili olurlar. | |
|
Amanda Sylise Hades Çocuğu | Kulübe Lideri | Temizlik Denetleyicisi
| Konu: Geri: polonez. Salı Kas. 01, 2011 9:00 pm | |
| İlk başlarda pek iyi anlaşamıyoruz, hatta düşman gibiyiz. Ama bakıyoruz ki kampta bizden hırslı başkaları yok birlik beraberlik diyoruz. Hırsımızı birleştiriyoruz, kampı ele geçiriyoruz-uçtum-. Derkeeen sevgilinle sevgilimin kanka olması bizi de kanka yapıyor. Öptüm <3 | |
|
Nêve Candace Cymbeline Athena Çocuğu
Lakap : CC, Bayankuş asdfghjk Mesaj Sayısı : 129 Drahmi : 89 Kayıt tarihi : 26/10/11
| Konu: Geri: polonez. Çarş. Kas. 02, 2011 2:17 pm | |
| | |
|