Mystique Diandre Afrodit Çocuğu | Kulübe Lideri
Lakap : Mys. Mesaj Sayısı : 41 Drahmi : 25 Kayıt tarihi : 27/10/11
| Konu: Ben de yazmak istedim. Ptsi Ekim 31, 2011 3:24 pm | |
| Efendim öncelikle merhabalar. Bendeniz Ekin Su; ancak "Tuş" diye de görebilirsiniz beni birçok yerde. Genelde gerçek adımdan önce Tuş'u öğrenir de insanlar. Neyse. On beş yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum, onuncu sınıf TM öğrencisiyim falan filan. Aşırı dengesiz bir insanımdır; sağım solum belli olmaz öncelikle onu söylemek istiyorum. =D Bazen çok sıcakkanlıyımdır ama bir bakarsınız buz gibi birine de dönebilirim. Öyle yani, benden her şeyi bekleyebilirsiniz. Bu konuda çok eleştirilirim ancak belirtmeden de duramam. Müslüman değilim, on sekizimi doldurduğum gün Hristiyan olmak istiyorum. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum falan ama belirtmek istedim işte. Ailenizin "Uzak durun" dedii kişilere benzemem ama aslında öyle tiplerdenimdir. İkna kabiliyetim yüksek değilmiş gibi görünür ama bildiğim konuları kendi bildiğim şekilde insanların kafasına yerleştirebilirim. Korkmayın ama o kadar korkunç bir insan değilim =D Çok fazla konu hakkında çok fazla şey bilirim. Bunu belirtmekten de kaçınmam çünkü -ne yazık ki- biraz ukalayım =P Kendimi insanlara olabildiğince en kötü şekilde anlatırım, öyle kötü bir huyum var gördüğünüz gibi. Alkolüm, sigaram vardır; her ne kadar ne kadar zararlı olduklarını bilsem de vazgeçebileceğim şeyler değiller. Neyse; matematik sınavından çıkmış, bir güzel becerilmiş bir beyne sahipken aklıma başka bir şey gelmiyor. =D Şu inanç konusu dışında aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz efenim ^.^
NOT: Bu kadar soğuk değilimdir, bunu bilin istedim | |
|
Hades Tanrı
| Konu: Geri: Ben de yazmak istedim. Salı Kas. 01, 2011 5:39 pm | |
| Merhaba ben de Aydın, tanışalım mı? Şaka len tanıyom ben seni bay. asfdg | |
|
Carmella Decartius III. Kohort | Venüs Çocuğu
Lakap : Carmy. Mesaj Sayısı : 31 Drahmi : 3 Kayıt tarihi : 31/10/11
| Konu: Geri: Ben de yazmak istedim. Salı Kas. 01, 2011 5:42 pm | |
| Tanrı yirmi yaşında lan dfsaasgdsagfsadfs. Aydın, Aydınlığını bil düzelt şunu. Ve asıl sana bay. Atarlı liseli senii. | |
|
Lidia N. Smolák Hermes Çocuğu | Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Ben de yazmak istedim. Çarş. Kas. 02, 2011 8:07 pm | |
| Hoş geldin Ekin Suu. | |
|
Carmella Decartius III. Kohort | Venüs Çocuğu
Lakap : Carmy. Mesaj Sayısı : 31 Drahmi : 3 Kayıt tarihi : 31/10/11
| Konu: Geri: Ben de yazmak istedim. Perş. Kas. 03, 2011 5:45 am | |
| [size=10}Hoş buldum İlkiiiin =)[/size] | |
|